Over mij

Ik ben Elly te Winkel. Ik woon in Zwolle met mijn man en we hebben 2 volwassen kinderen. Na de middelbare school ging ik HBO-Jeugdwelzijnswerk studeren. Vervolgens ben ik  gaan werken als begeleider van kinderen en jong-volwassenen met een lichamelijke beperking. Dit werk heb ik altijd met plezier gedaan. Waarbij naast de lichamelijke en medische verzorging mijn aandacht vooral ook uitging naar het algeheel en persoonlijk welbevinden van de cliënt. Wie ben jij als persoon, hoe wil jij je leven leiden, wat past bij jou en wat heb je daarvoor nodig? Op welke manier kan ik jou daarbij ondersteunen? De ervaring die ik in de reguliere gezondheidszorg heb opgedaan neem ik mee in mijn werk als homeopaat.

Ik ontdekte dat een holistische visie op gezondheid mij aantrok. Waarbij ik zie dat een mens een eenheid is op fysiek, mentaal, emotioneel gebied.  En voor mij is ook duidelijk dat de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving veel invloed heeft.  Vanwege deze interesse heb ik verschillende cursussen gevolgd met diverse invalshoeken.

Klassieke Homeopathie heeft ook deze holistische visie. Omdat ik zelf heb ondervonden en heb gezien dat homeopathie een positieve invloed heeft,  ben ik dat gaan studeren aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle.  Ter verdieping heb ik daarna de basisopleiding Predictive Homeopathie gevolgd. Na deze intensieve en gedegen studies werk ik met passie als Klassiek Homeopaat. Ik ervaar dit werk als enorm boeiend. Door de onbevangen aandacht die ik voor de patiënt mag hebben. En doordat de patiënt zijn problemen en kwetsbaarheid in vertrouwen met mij durft te delen.  Zodat ik met de behandeling eraan kan bijdragen dat het beter gaat met de patiënt. Daar doe ik het voor!

Cursus volgen?

Naast homeopathische behandelingen geef ik op verzoek gastlessen over klassieke homeopathie, b.v op de opleiding voor verpleegkunde. Een cursus over hoe je homeopathie kunt inzetten in acute gevallen: ” Eerste Hulp met Homeopathie” geef ik bij voldoende deelname. Deze is voor iedereen geschikt die graag zelf wil weten of en hoe je een homeopathisch middel kunt inzetten in een acute situatie. Neem contact met mij op als je voor een gastles of een cursus belangstelling hebt.