Consult en Behandeling

Maatwerk

Tijdens een consult wil ik veel van je weten. Over je huidige klachten, het ontstaan, hoe het voelt. Ook over eerdere klachten en doorgemaakte ziektes. Maar ook over jou als persoon; welke eigenschappen heb je, hoe reageer jij op situaties. Samen met jou kijk ik naar het geheel, en niet alleen naar je klacht als los onderdeel. Het beeld dat ik zo van jou krijg gebruik ik om het juiste middel voor jou te bepalen. Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur.
Nadat jij met het homeopathisch middel bent begonnen houden we hierover via telefoon of mail contact, om de reactie te kunnen volgen en het gebruik van het middel eventueel aan te passen.

Een consult met een kind is vaak wat korter. Behalve met jou en je kind kan het prettig zijn ook  nog alleen met een ouder te spreken over het kind, bijvoorbeeld over de zwangerschap.

Een vervolgconsult is na ongeveer 4 tot 6 weken. Dit duurt 1 uur.  We bespreken hoe het met je is gegaan, welke reactie je op het middel hebt gehad. Dan wordt bepaald hoe je verder kunt gaan met het eerste middel of dat er nu een ander middel aan de orde komt.

Hoeveel consulten er nodig zijn is van te voren moeilijk te bepalen. Het is afhankelijk van de ernst van de klachten, de complexiteit van verschillende ziekteprocessen en de vitaliteit van de patiënt. Indien er al lang klachten zijn duurt het herstel vaak langer. Daarentegen kan het herstel bij klachten die je nog niet zo lang hebt snel gaan.

Stuur me een berichtje

Geïnteresseerd? Neem contact met me op, dan reageer ik zo snel mogelijk.